Laos

Les coves de Pak Ou i les cascades de Kuang Si, Luang Prabang

Vam visitar les coves de Pak Ou i les cascades de Kuang Si en dos dies, per no saturar-nos de temples a Luang Prabang. Així que vam fer aquestes dues visites pels matins i així poder dedicar les tardes a passejar per la ciutat.

Les coves de Pak Ou

Estan situades a uns 25km al nord de la ciutat. Es pot anar de dues maneres: en barca o en una camioneta. Nosaltres vam optar per anar per terra, arribar abans, i així evitar els grups turístics que ho fan en vaixell. I hem de dir que vam encertar, ja que durant més d’una hora vam ser els únics en visitar les coves. El més interessant és la seva ubicació, en un acantilat a la riba del riu Mekong.

Mekong prop de Luang Prabang, Laos
El riu Mekong i les coves de Pak Ou
Laosià contemplant el mekong
Coves de Pak Ou
Budes a les coves de Pak Ou

Aquestes coves reben peregrins des de fa més de 500 anys, temps durant el qual han anat deixant una col·lecció impressionant d’estatuetes de budes de diferents mides.
Per unes escales s’accedeix a una altra cova on necessitareu una llanterna. Així que penseu en posar-la a la vostra motxilla.

Les cascades de Kuang Si

Cascades de Kuang Si a Luang Prabang

Situades a 29km al sud, les cascades són una de les excursions més interessants que es poden fer des de Luang Prabang. Es tracta d’un grup de cascades, la més gran d’elles amb 60 metres d’alçada. És possible i recomanable banyar-se en un dels estanyols, així que sí o sí, us heu d’endur el banyador.
A la sortida hi ha un centre de recuperació d’óssos que han estat capturats per furtius i una àrea amb xiringuitos de canya on podreu dinar.

Addicte als viatges i la fotografia. Després de tres anys viatjant per l'Índia, el sud-est d'Àsia i de recórrer la Ruta de la Seda, ha tornat a casa on està preparant la següent fugida.

4 comentaris

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: