Índia,  Ladakh

Live to Love: batut el record guinnes de plantació d’arbres

Tots els mitjans de comunicació del món mundial, més de 9.000 voluntaris ladakhís, dos representants de la reconeguda associació Amu Daria (naltros), el Drukpa Rinpoche del monasteri de Hemis i una àmplia representació d’autoritats monàstiques.

Eines: barres de ferro, cullerots, gots metàl·lics, pots, aixades, pales.

Objectiu: Batre el record Guinness de plantació de més arbres en 1 hora, éssent el record a superar de 27.166, aconseguit al Perú.

Data: 10/10/2010 a les 10 hores, 10 minuts, 10 segons.

Els nervis a flor de pell….el calentament inicial….. el tacte fred i oxidat de les eines,  la temperatura freda,  el dia assolejat….  els equips preparats….. l’objectiu de  5 arbres per persona….. a la banqueta, milers de persones més que no han pogut entrar.

La inspecció del terreny…. la ubicació dels arbres…. la calma abans el desafiament… 5, 4, 3, 2, 1  sona el xiulet del jutge:  comença el repte!

Ens llencem amb empenta damunt la terra seca i àrida…. el ferro que es clava  amb ajut de pedrots…. el cullerot que treu la terra del forat…. l’arbre situat al seu lloc…. la terra xafada perquè no es mogui…. un altre forat….un altre arbre…. el temps que avança inexorablement…..

10:33 am. S’han acabat els arbres…. escridassada general…. objectiu complert…. RECORD SUPERAT!!!!…. 50.033 arbres plantats!!

Projecte Live to Love, Ladakh
Repte aconseguit!

Més informació: Drukpa Council

Més entrades sobre aquesta regió sota la categoria Ladakh

Addicte als viatges i la fotografia. Després de tres anys viatjant per l'Índia, el sud-est d'Àsia i de recórrer la Ruta de la Seda, ha tornat a casa on està preparant la següent fugida.

6 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: