llibres de viatge de la ruta de la seda
Ruta de la Seda

La Ruta de la Seda. Índex de totes les entrades.

L’any 2015 vam aconseguir fer realitat un vell somni: viatjar d’Estambul a Xian a través de la Ruta de la Seda. En la nostra ruta vam evitar algunes ciutats de Turquia, Iran, Xina o Kirguizistan, que ja havíem visitat amb anterioritat, però per una ruta més completa val la pena visitar alguns d’aquests llocs que més avall se detallen.

La Ruta de la Seda s’ha fet popular entre els viatgers des que un mercader venecià anomenat Marco Polo la va popularitzar allà pel segle XIII. Però la veritable Ruta de la Seda era una ruta comercial que unia Europa i Àsia, des de diferents ciutats com Estambul, Antioquia, Roma o Tbilisi, fins a Xina, a través de diferents camins, al llarg de més de 8.000 quilòmetres on a part de la seda es comerciava amb pedres i metalls preciosos, teles de llana o de lli, espècies, vidre, coral, etc…

Nosaltres sempre haviem somiat amb poder fer aquest viatge i per fi aquest somni va ser realitzat. Aquests són els articles que vam escriure durant aquest llarg viatge i viatges previs.

Addicte als viatges i la fotografia. Després de tres anys viatjant per l'Índia, el sud-est d'Àsia i de recórrer la Ruta de la Seda, ha tornat a casa on està preparant la següent fugida.

%d bloggers like this: