Arunachal Pradesh i Assam,  Índia

Dels camps de te de Dibrugarh a les muntanyes d’Along

Després de visitar a Sivasagar el temple més alt d’Índia dedicat a Shiva, arribem de nit a Dibrugarh amb la idea de passar un parell de nits i així poder visitar els camps de te abans de marxar a Along.

Ens allotgem a l’hotel East End, però el personatge del viatge el trobem a l’hotel Kusam, on aquest matí hem trucat per reservar els bitllets del ferri i el jeep a Pashigat. I és que el propietari de l’hotel, és un tipus important en aquesta ciutat. Això es nota amb el respecte que la gent li té quan passeges amb ell pel basar. I es que és tracta de tot un personatge, que ens facilitarà molt la nostra estança a Dibrugarh i el trajecte fins Along.

Dona treballant en un camp de te

Asseguts a la recepció del seu hotel, gaudim del chai que ens ofereix, mentre ens recomana una ruta alternativa per anar a Along, més directa, via Silavatar. Ens torna els diners que havíem pagat per anar a Pashigat i s’ofereix a portar-nos, amb el seu vehicle fins el lloc on surten els tot-terrenys compartits, per anar a l’embarcador on hem d’agafar el ferri. Acceptem encantats!!

Dones al camp de te

L’endemà sortim de la ciutat per visitar els camps de te de la companyia Bokel. Anem en rickshaw fins les oficines on la Núria li fot el rotllo al gerent dient que escrivim per una revista de viatges i que voldríem visitar els camps. La jugada ens surt bé i accedeix a deixar-nos entrar als camps acompanyats de l’encarregat. Allí veiem com les dones treballen, mentre ens van explicant el procés de recol·lecció. Es veu que algunes d’aquests arbusts tenen més de 150 anys!!

Tres dones als camps de te
Nuria als camps de te

Al dia següent el Sr. Barthia ens porta fins la sortida dels jeeps compartits. En el ferri, tenim la gran sort de coincidir amb el segon ministre del districte d’Along, que ens ofereix portar-nos amb el seu vehicle oficial, amb bandereta i rotatiu, fins Basar, a 50km del nostre destí, on ens procurarà allotjament.

I així, còmodament asseguts al maleter del Mahindra Goa del ministre, abandonem Assam i ens disposem a emprendre l’última part del viatge per Arunachal Pradesh.

Entrades relacionades

Addicte als viatges i la fotografia. Després de tres anys viatjant per l'Índia, el sud-est d'Àsia i de recórrer la Ruta de la Seda, ha tornat a casa on està preparant la següent fugida.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: