Textos publicats

Altaïr, Caminos de Samarcanda.

Aquesta lluminosa portada de la revista Altaïr del mes de maig és només un tast de les fantàstiques imatges que guarden les seves pàgines.

Pels Camins de Samarcanda, un monogràfic dedicat a Àsia Central, ens apropa a una terra carregada d’història i de mítiques llegendes, de caravanes que transportaven idees, cultura, art…, de paisatges immensos i serens, de ciutats monumentals que atresoraven les riqueses culturals i arquitectòniques de la seva època.

En aquest exemplar he tingut el plaer de col·laborar amb un relat sobre el Kirguizistan, juntament amb el Germán Aguilar, l’Eduard Balsebre i el Víctor Molero, grans amics i companys de l’Associació Amu Daria, i en els nostres escrits hem intentat transmetre la passió que sentim per aquestes terres i la seva gent.

Per tot això i també pels interessants articles escrits per Sebastián Stride, Pablo Estrubell, Paco Nadal, Raimon Portell, Pere Vilanova, Marc Morte i Ricard Altés,  que ens transportaran des dels temps de les caravanes de la Ruta de la Seda fins a l’actualitat econòmica i política, us volia recomanar aquesta revista.

Núria és viatgera, escriptora en el seu temps lliure i post-graduada en Cooperació Internacional. Ha publicat diversos articles de viatge en les revistes Altaïr i Lonely Planet i en el llibre de viatges “Experiències de viatge” publicat per Nova Casa Editorial.

5 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: